Clorura de magneziu deszapezire

Daca sunteti in cautare de informatii despre clorura de magneziu deszapezire, atunci ati ajuns in locul potrivit. Ecomat este o firma infiintata din dorinta de a imbunatati conditiile drumurilor din Romania. Suntem cu totii familiari cu problemele cauzate de viscol, zapada, gheata si polei. Acestea ne pun in pericol siguranta si sunt probleme foarte costisitoare de corectat. Din acest motiv, Ecomat va propune solutii pentru ierni mai usoare.

Specialistii Ecomat vin in intampinarea dumneavoastra cu produse speciale pentru remedierea problemelor cauzate de inghet. Clorura de calciu si clorura de magneziu deszapezire actioneaza imediat, in contact cu gheata sau zapada se degaja caldura topind astfel mult mai rapid. Nu necesita echipamente speciale pentru aplicare. Veti reusi astfel sa faceti economie atat de timp cat si de costuri.

Clorura magneziu deszapezire – beneficii

Comparativ cu sarea si nisipul, costurile utilizarii produselor Ecomat se optimizeaza in timp intrucat datorita eficientei acestora reduceti numarul de aplicari. De asemenea, eforturile necesare pentru a curata suprafetele la venirea primaverii sunt minime. Un avantaj este si faptul ca aceste produse elimina si problemele legate de praf. Particulele de magneziu atrag apa din aer si din sol, restabilind echilibrul cu mediul. Utilizarea de sare sau de nisip pentru combaterea poleiului nu aduce foarte multe beneficii mediului si este si dificil de indepartat.

Clorura de magneziu patrunde imediat in stratul de gheata, neexistand pericolul inlaturarii substantei dupa aplicare. Acest lucru o face ideala pentru drumurile publice , autostrazi, parcari, spatii comerciale, topind mai rapid gheata decat sarea. Pentru a ne bucura de drumuri publice sigure si fara polei, apelati la Ecomat. Acestia va vor oferi consultanta necesara pentru a putea face cea mai buna alegere.

Un alt aspect important ce trebuie mentionat – clorura de magneziu este cea mai putin coroziva comparativ cu sarea sau alte substante pentru deszapezire. Din acest motiv, clorura magneziu deszapezire nu va dauna carosabilului iar acesta nu se va deteriora in urma aplicarilor repetate ale produsului.

Apelati cu incredere la solutiile oferite de catre Ecomat pentru a va bucura de siguranta pe timp de iarna!