clorura de magneziu fulgi

Am discutat pana acum despre clorura de calciu si despre minunatele ei proprietati in ale deszapezirii. Insa mai exista un produs oferit de Ecomat care este la fel de eficient pe timp de iarna. Discutam desigur despre clorura de magneziu. In cele ce urmeaza, va voi prezenta cateva dintre avantajele utilizarii acestui produs si cum va poate ajuta.

Societatea Ecomat si-a propus sa ofere romanilor solutii inedite pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie pe timp de iarna. Foarte multe tari le utilizeaza cu rezultate impecabile. Spunem ca este si randul nostru sa ne bucuram de ele. Astfel, continuati sa cititi pentru a afla mai multe legat despre acest produs inovativ.

Clorura de magneziu – avantaje

Clorura de magneziu este un produs foarte sigur, fiind in acelasi timp si prietenos cu mediul inconjurator. Acest lucru inseamna ca nu va dauna lantului trofic, fiind prietenos cu flora si fauna din orice zona. Are un impact minim asupra aerului, apei, plantelor si animalelor. Nu trebuie nici sa va faceti griji ca veti afecta sanatatea ierbii si plantelor odata cu venirea primaverii. Acestea se vor dezvolta la fel de frumos.

Clorura de magneziu incepe sa topeasca gheata si zapada imediat dupa ce este aplicata pe o suprafata si nu o albeste precum sarea traditionala. Fiind un produs higroscopic nu se usuca dupa imprastiere. Poate fi folosit si in amesctec cu sarea crescand astfel eficienta amestecului la temperaturi foarte scazute iar deszapezirea se realizeaza mai rapid. Se previne inghetarea zapezii pe carosabil usurand curatarea drumurilor cu lamele de deszapezire. Totodata se reduce foarte mult consumul de sare cu pana la 50% . Se stie faptul ca sarea din cauza traficului este spulberata de cele mai multe ori la marginea drumului. Clorura de magneziu ramane pe suprafata unde a fost aplicata mult timp, ceea ce inseamna ca va fi nevoie de mai putine interventii de reaplicare. Reusiti astfel sa economisiti atat timp cat si bani.

Pentru solutii simple de inlaturare a zapezii sau a ghetei, apelati la specialistii firmei Ecomat. Acestia va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile oricand aveti nevoie de ele. Atunci cand doriti un lucru de calitate, discutati cu specialistii in domeniu.