clorura de calciu 1

Probabil ati mai auzit de clorura de calciu de la orele de chimie, insa nu toata lumea este familiara cu proprietatile si utilizarile uimitoare ale acestei substante. In cele ce urmeaza o sa va prezint intr-un mod cat mai succint principalele ei intrebuintari si cum va poate ajuta ea in viata dumnevoastra de zi cu zi.

Societatea Ecomat si-a pus in plan sa contribuie la siguranta dar si la deszapezirea drumurilor din Romania. Din acest motiv, angajatii acestei societati au lucrat pentru a aduce pe piata noastra un produs superior calitativ. Acesta este clorura de calciu granule de care am vorbit mai sus. Prin proprietatile sale unice, aceast agent previne inghetul si topeste gheata si zapada, fiind mult mai eficient de utilizat decat alte metode traditionale. Tari precum Germania, Franta, Canada si S.U.A utilizeaza deja acest produs de ani de zile pentru deszapezirea drumurilor , spatiilor de parcare , depozitelor sau spatiilor comerciale, etc

Clorura de calciu – scurta prezentare

Noi avem incredere ca si in Romania clorura de calciu poate avea succes si ca ne vom ridica si noi la standardele la care altii traiesc deja de multa vreme. In fiecare an la aparitia ghetei sau poleiului, fiecare persoana apeleaza ori la aplicarea nisipului ori a sarii, metode care nu sunt tocmai recomandate din diverse motive.

Clorura de calciu granule topeste mai rapid gheata sau zapada decat sarea . Ea poate fi totodata dizolvata in apa iar in forma lichida, intr-o concentratie de 16 sau 30%, aceasta solutie se utilizeaza atat ca agent pentru combaterea inghetului cat si pentru umectarea sarii. Nisipul sau sarea traditionala nu sunt solutii ideale in lupta cu zapada si poleiul mai ales la temperaturi foarte scazute . Aceasta substanta nu se usuca si nu va fi inlaturata datorita traficului dintr-o zona, astfel ca poate fi utilizata pe o autostrada fara probleme. Clorura de calciu are un interval mare de actionare, face o priza mai buna cu carosabilul si micsoreaza numarul necesar de interventii din procesul deszapezirii.

In concluzie, acestea sunt cateva avantaje ale utilizarii produsului mentionat, care nu sunt deloc de ignorat. Cu iarna apropiindu-se cu pasi repezi, este o idee buna sa investiti intr-un astfel de produs pentru siguranta dumneavoastra si nu numai. Specialistii nostri va stau la dispozitie.