Clorura de calciu deszapezire

Ecomat este aici pentru a va prezenta o solutie ideala pentru deszapezirea drumurilor pe timp de iarna. Produsul despre care vom vorbi este clorura de calciu, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta exact ce beneficii va aduce. Continuati sa cititi pentru a descoperi informatii utile despre eficienta solutiei.

Acesta este unul din produsele din gama celor utilizate pentru a deszapezi o varietate larga de suprafete. Ele pot fi parcari , rampe de acces, alei, gradini, strazi si multe altele. Indiferent de suprafata pentru care aveti nevoie, clorura de calciu este solutia efcienta pentru prevenirea inghetului si combaterea ghetei. Acest produs nu este toxic pentru mediul inconjurator, motiv pentru care puteti sa il folositi cu incredere.

In plus, produsul nu va infunda reteaua de canalizare spre deosebire de alte materiale folosite, cum ar fi sarea sau nisipul. Cel mai mare avantaj este rezistenta lui la inghet, fiindca nu isi pierde proprietatile nici la temperaturi scazute. Nu multe persoane stiu, insa sarea nu mai actioneaza asupra zapezii la temperaturi de – 8 grade. Clorura de calciu rezista chiar si la -32 grade.

Clorura de calciu pentru iernile geroase

Ecomat va ofera solutii atat pentru carosabil umed cat si uscat, recomandate atat pentru topirea zapezii cat si pentru prevenirea inghetului. Produsele firmei sunt mai putin corozive decat sarea care stim ca afecteaza chiar si caroseria masinii. Nisipul nu este recomandat pentru utilizarea pe drumuri publice si autostrazi, intrucat nisipul are doar efect antiderapant nu topeste gheata si nu previne formarea poleiului. Produsele de la Ecomat se prezinta sub forma de granule in cazul clorurii de calciu si fulgi in cazul clorurii de magneziu, in saci de 25 kg. Granulele sunt usor de imprastiat, fie mecanizat sau chiar si cu mana.

Recomandat este sa utilizati clorura de calciu sau de magneziu inainte sa vina inghetul, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Prevenirea problemei este in general solutia ideala, deoarece efectele se vor vedea mai bine. Odata cu venirea frigului, imprastiati granulele sau fulgii si bucurati-va de drumuri fara polei. In contact cu umiditatea atmosferica produsele oferite de Ecomat se dizolva si previn astfel inghetarea precipitatilor . Zapada o veti indeparta mult mai usor cu lamele pentru deszapezire

Oricand aveti nevoie de solutii profesioniste privind produse deszapezire, apelati la Ecomat. Acestia va stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita.